ESCOLA AMB SERVEI DE MENJADOR A INCA

Menjador

Al Beat Ramon Llull tenim contractat el servei de menjador amb una empresa especialitzada, anomenada Scolarest. Els nostres menús mensuals —elaborats per dietistes— es basen en aliments saludables i en una dieta equilibrada, la qual cosa és una part fonamental de l’educació i el benestar dels nins. Per això, comptem amb una oferta culinària variada i casolana, basada en la dieta mediterrània i elaborada, sempre, amb ingredients de primera qualitat que aplicam a tendències gastronòmiques dirigides a educar el paladar i la curiositat dels alumnes per l’alimentació.

SERVEIS ESCOLARS

Escola matinera

La conciliació familiar i laboral és un dels grans reptes del nostre temps. Les obligacions del dia a dia cada vegada ens deixen menys temps lliure, i l’organització de les jornades dels infants pot ser tot un repte depenent de la situació de cada família. Per això, al nostre centre oferim el servei de l’escola matinera, que cada dia obre les portes a partir de les 7:30 h, garantint l’atenció dels alumnes que ho necessitin fins al començament de les classes.

SERVEIS ESCOLARS

Assegurança escolar

A la nostra escola treballam, any rere any, per obtenir la millor assegurança escolar. És a dir, aquella que ofereixi les màximes cobertures addicionals.

L’assegurança és una eina important de protecció per als alumnes, ja que cobreix despeses mèdiques en cas que el nen sofreixi un accident en el col·legi, incloent-hi tant el tractament mèdic, com la rehabilitació que pot derivar d’una caiguda o un cop desafortunat a l’escola.

Es tracta d’un grau de protecció extra per a l’alumnat que contribueix a la seva seguretat i benestar mentre és a l’escola. Per a obtenir més informació sobre l’assegurança escolar, poden demanar al personal administratiu de l’escola.

ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS

Corals

L’any 2014 vàrem engegar les Corals de Sant Francesc d’Inca, un projecte que perseguia l’enriquiment cultural de l’alumnat mitjançant l’amor per la música i el cant que, per desgràcia, es va haver d’aturar amb l’arribada de la COVID-19. Ara que la situació sociosanitària ens ho permet, hem tornat a entonar la veu i hem obert, de nou, les portes de la nostra coral amb un projecte il·lusionant que ens permet, com a escola, oferir una educació integral per al nostre alumnat, donant-li la possibilitat de conèixer un món tan enriquidor i beneficiós per a la seva formació, com el de l’educació musical.

ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS

Els Llops

L’esport és una part fonamental dins l’educació integral dels nins i nines, i des de 2011 l’escola compta amb l’orgull de poder oferir als seus alumnes la possibilitat de formar part del seu equip de bàsquet: els Llops.

Amb els anys, el club ha anat creixent, augmentant progressivament fins a tenir més de 100 jugadors repartits entre totes les seves categories (iniciació, premini, mini, infantil, cadet, júnior i sènior).

Els Llops volen continuar creixent, així que convidam a tothom a conèixer de primera mà el que significa formar part d’aquesta família. Una família que treballa per formar bons jugadors que, per davant de tot, siguin bones persones centrades a aconseguir els dos principals objectius del club, que són, a la vegada, el seu lema: Fer esport, fer amics!

ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS

Extraescolars CIRE

L’educació no formal és un aspecte molt rellevant dins el desenvolupament de l’infant. Per això, al col·legi oferim una àmplia gamma d’activitats enriquidores per als estudiants. Tot aquest seguit d’activitats extraescolars representa una bona oportunitat per aprendre i créixer fora dels horaris acadèmics, així com per conèixer i descobrir nous horitzons respecte als seus propis interessos.

Tenint tot això en compte, al Beat Ramon Llull ens esforçam per posar a disposició dels nostres alumnes la varietat més gran possible d’activitats extraescolars.